Ua fuafua Shandong Dongyue e fausia se 90,000-toni / tausaga o lo'o i ai mea e maua ai le fluorine o lo'o i ai mea fa'apisinisi e lagolagoina le poloketi

Shandong Dongyue Chemical Co., Ltd. fuafua e teu fa'afaigaluega RMB 48,495.12 miliona e fausia ai se poloketi lagolago o le 90,000-ton / tausaga fluoridated mea alamanuia filifili.O le poloketi e aofia ai se vaega e tusa ma le 3900m, e aofia ai le fausiaina o le 25,000-toni / tausaga R142b ma le lagolagoina o le 5,000-ton / tausaga R143a masini faʻapipiʻi i le North factory, ma le 60,000-tons / tausaga R22 gaosiga masini ma le lagolago faiga i le Falegaosimea i Saute.Le gafatia o 25,000-tons / tausaga R142b masini e vaevaeina i ni vaega se lua.O le tasi vaega o le 18,850-tons / tausaga R142b, lea o le a le alu ese mai le laina gaosiga ma ave saʻo i Shenzhou Company e ala i paipa e pei o mea mataʻutia o le 20,000-tons / tausaga PVDF.O le isi vaega o le 6,150-tons / tausaga R142b o le a tu'u sa'o paipa-la'i atu i le gaosiga tu'ufa'atasi fou o le 5,000-tons / tausaga trifluoroethane (R143a) laau e avea ma mea mata.

Faʻatasi ai ma le faʻatinoga sili ona lelei, o le PVDF e faʻaaogaina lautele i tua o le la photovoltaic, vai e togafitia ai le fiber membrane, faʻapipiʻi maʻa lithium ma le ufiufi o le diaphragm ma isi fanua.

Faatasi ai ma le televave o le faʻaogaina o le lithium battery application ma le faʻatuputeleina o faiga faʻavae o le lafoaia o vai otaota, o le PVDF o le ai ai se faʻateleina maketi i le lumanaʻi.

Mai le maketi PVDF, talu mai lenei tausaga, ua faʻasalalau e le au gaosi oloa tetele le faʻalauteleina o le gaosiga poʻo le gafatia fou.

Ua amataina e Huaxia Shenzhou le 20000 tons/year PVDF fou poloketi i lenei tausaga, o le galuega sili ona taua mo Shenzhou i tausaga na sosoo ai.

Ina ua maeʻa le poloketi, o le a avea le kamupani a Shenzhou ma fale gaosi PVDF sili ona tele, o le a faʻaleleia atili ai le tulaga maualuga o le kamupani i totonu o le alamanuia.

Talu ai nei, i le "2021 Sequoia Digital Technology Global Leadership Summit", WANG Chuanfu, le taitaifono ma le peresitene o le BYD Group, na valoia o le faatauina atu o taavale fou malosi i le maketi Saina e faamoemoe e talepe 3.3 miliona iunite i lenei tausaga, ma e le fa'ai'uga o le tausaga a sau, o le a sili atu i le 35% le fa'aogaina o ta'avale malosi fou i Saina.Na ia taʻua o taavale eletise o loʻo i ai i se vaitau e leʻi tupu muamua i le atinaʻe i Saina.Ua siitia le fua faatatau o taavale fou malosi mai le 5%-6% i le amataga o le tausaga i le tusa ma le 20% i le masina talu ai.Ua talitonu Wang Chuanfu o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o taavale fou malosi, o le a toe faʻatulagaina le laina o pisinisi o le pisinisi tau taavale.

talafou-thu-3

Tulaga tau o le lithium grade PVDF

O tupe mama mai le maualuga o le faʻamoemoeina o le tuputupu aʻe o taavale malosi fou, o loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o manaoga faʻapipiʻi lithium PVDF.Ona o le maualuga o pa puipui faʻapitoa ma le umi o le gaosiga o le faʻalauteleina o le taamilosaga, o le vaʻavaʻa o le sapalai e faigata ona faia i se taimi pupuu.Ole le lava ole PVDF ole a tumau ile fa'ai'uga o le 2022. E o'o mai i le taimi nei, o le tau fa'asinomaga masani ole tagata fa'atau maa PVDF e tusa ma le 420,000 yuan/ton, ma le tau ole maa eletise PVDF i le va o le 500,000 ma le 600,000 yuan/ton.Mai le tulaga o loʻo i ai nei, o le tau o le PVDF o loʻo faʻamoemoe e alu i luga.


Taimi meli: Tes-06-2021
Tuu lau Feau